Ravintolakortteli Pikipop2020

Pikipop 2020

Mannenkatu 2, Oulu

Oulun kesän söpöin festivaali tulee taas!

Viime kesänä Pikipop siirtyi Rauhalan pihapiiriin, ja koska se meni kivasti, niin tänä kesänä monipuolistetaan niin aluetta kuin repertuaariakin kolmannelle lavalle. Rauhalan sisä- ja ulkolavan lisäksi festari ulottuu myös Voimalaan, jonne rakentuu elektroniseen musiikkiin keskittyvä stage.

Elektronisen lavan ensimmäisiä kiinnityksiä ovat ERO! sekä Minä ja Nieminen.

Vaikka ERO! on julkaissut vasta kolme sinkkua, sai tämä Erosen serkusten helmeilevä synapoppi Rotoksen Pikipop-raadin hurmaantumaan siihen malliin, että eka Oulun-keikka ever on meillä!

Tamperelainen Minä ja Nieminen on se bändi herkän Kikka-coverin Sukkula Venukseen takaa! Raikkaalla otteella sekoiteltuun elektroniseen folkpoppikseen kannattaa tutustua helmikuussa julkaistun uutukaisen Sekalaisia avulla.

Ekat paljastukset viimeistelee universumin paras eli Tuomas Henrikin Jeesuksen Kristuksen Bändi, joka julkaisee uutta musiikkia keväällä ja tekee kesän ainoan Oulun-keikkansa Pikipopin päälavalla! Hurraa!!

Nyt vaan kalenteriin merkintä Pikipop isolla sydämellä kehystettynä ja seuraavia huhtikuisia julkistuksia ja lipunmyynnin aloitusta odottelemaan!

Rotos ry:n tapahtumissa käy Kaikukortti.

HUOM! Olemme sulkeneet tältä päivältä, joten tehdyt tilaukset toimitetaan aikaisintaan seuraavana päivänä.