HÄÄT OULU

Olemme järjestäneet Ravintolakorttelissa häitä jo vuodesta 2002 lähtien! Ravintolakorttelista löytyy tiloja sekä isompiin että pienempiin hääjuhliin. Tiloihin mahtuu juhlimaan jopa 100 henkeä. Myös vihkiminen voidaan toteuttaa paikan päällä Rauhalassa tai Voimala 1889:ssä. Hääjuhlien suunnittelu kannattaa aloittaa lukemalla läpi usein kysytyt kysymykset.

TILAT

RAUHALA

Rauhalan kartanotunnelmaa huokuvat nostalgiset tilat soveltuvat mainiosti perinteikkääseen juhlaan. Rauhalan rikas historia näkyy ja tuntuu seinien sisällä. Ylioppilastalonakin tunnettu Rauhala on toiminut alunperin tehtailijan kotitalona, jonka jälkeen tilassa on pidetty Kauppaklubin kokouksia ja juhlia sekä sivistetty oululaisia kansalaisopiston ja ammattikoulun toimesta. Rauhalasta löytyy sopivat juhlatilat 10-100 hengen juhliin.

VOIMALA

Voimala 1889:n industrial-henkinen tila sopii hyvin rouheamman juhlan tyyliin. Oulun ensimmäinen vesivoimalaitos on saneerattu mallikkaasti juhla- ja tapahtumatilaksi ja tilassa on onnistuttu hienosti säilyttämään tehdasmiljöötunnelma. Voimala 1889:ssä on myös tunnelmallinen takkanurkkaus. Tila sopii hyvin 20-70 hengen juhlaan.

MENUT

ETKÖ LÖYTÄNYT MIELEISTÄSI MENUA?

Ota yhteyttä ja pyydä räätälöity tarjous.
myynti@ravintolakortteli.fi

  NIMI
  SUKUNIMI
  PUHELINNUMERO
  SÄHKÖPOSTIOSOITE
  TAPAHTUMA
  PÄIVÄMÄÄRÄ
  KELLONAIKA
  OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ
  VIESTI
  Tarkka ajankohta ja kellonajat?
  Henkilömäärä (tässä vaiheessa riittää arvio)?
  Mitä ruokatarjoilua tulee yhteislaskulle?
  Mitä juomatarjoilua tulee yhteislaskulle?
  Tilan tarve, tarvitseeko esim. varata tilaa ohjelmalle / tanssille?
  Tarvitsetteko erikoista tekniikka kuten mikrofonin?
  Mannenkatu 4,  
  90130 Oulu
  0400 818 994
  myynti@ravintolakortteli.fi