KARONKKAJUHLAT

Ravintolakorttelin kauniit tilat soveltuvat mainiosti juhlaviin karonkkajuhliin ja muihin akateemisiin tilaisuuksiin. Henkilökuntamme hoitaa tilaisuutenne kokemuksella ja ammattitaidolla. Haluamme vaalia etiketin mukaisia juhlaperinteitä!

TILAT

RAUHALA

Rauhalan kartanotunnelmaa huokuvat nostalgiset tilat soveltuvat mainiosti perinteikkääseen juhlaan. Rauhalan rikas historia näkyy ja tuntuu seinien sisällä. Ylioppilastalonakin tunnettu Rauhala on toiminut alunperin tehtailijan kotitalona, jonka jälkeen tilassa on pidetty Kauppaklubin kokouksia ja juhlia sekä sivistetty oululaisia kansalaisopiston ja ammattikoulun toimesta. Rauhalasta löytyy sopivat juhlatilat 10-100 hengen juhliin.

VOIMALA

Voimala 1889:n industrial-henkinen tila sopii hyvin rouheamman juhlan tyyliin. Oulun ensimmäinen vesivoimalaitos on saneerattu mallikkaasti juhla- ja tapahtumatilaksi ja tilassa on onnistuttu hienosti säilyttämään tehdasmiljöötunnelma. Voimala 1889:ssä on myös tunnelmallinen takkanurkkaus. Tila sopii hyvin 20-70 hengen juhlaan.

MENUT

ETKÖ LÖYTÄNYT MIELEISTÄSI MENUA?

Ota yhteyttä ja pyydä räätälöity tarjous.
myynti@ravintolakortteli.fi

  NIMI
  SUKUNIMI
  PUHELINNUMERO
  SÄHKÖPOSTIOSOITE
  TAPAHTUMA
  PÄIVÄMÄÄRÄ
  KELLONAIKA
  OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ
  VIESTI
  Mannenkatu 4,  
  90130 Oulu
  0400 818 994
  myynti@ravintolakortteli.fi